Select Page

hyper-arrow Portfolio

CUT Zabok logo
Vizualni identitet za projekt CUT Zabok, kojem je cilj transformacija SŠ Zabok u centar kvalitetnog, praktičnog i međunarodno orijentiranog obrazovanja za turizam i ugostiteljstvo namijenjenog učenicima, studentima, nastavnicima i mentorima, poslodavcima i osoblju u turizmu na regionalnoj razini.
Boris Hanžeković Memorijal
Boris Hanžeković memorijal najstarija je sportska priredba u Hrvatskoj, održava se od 1951. godine u čast tragično preminulom atletičaru Borisu Hanžekoviću. Od 2020. miting je dio Continental Tour Gold kategorije.
Snow Queen Trophy
Utrke Audi FIS Svjetskog kupa “Snow Queen Trophy” Zagreb/Sljeme postale su jedan od najvećih sportskih događaja koji se održava na godišnjoj osnovi u Republici Hrvatskoj te su apsolutni sportski događaj broj 1 u Hrvatskoj na godišnjoj osnovi u smislu TV gledanosti.
Urban Food logo
Logo za projekt "Urban Food"
Vrbnik
Grad Vrbnik sa svojom okolicom sačinjava niz sadržaja i priča. Kultura, gastronomija, povjesna baština, prirpdne ljepote. Navedene značajke uz sami oblik srca glavna su okosnica koncepta.
Aoma
“Aoma” je projekt s temeljem u obrazovanju na području umjetnosti šminkanja i srodnih zanimanja. Misao vodilja: temeljito, fokusirano i kvalitetno.
Lavica
Vizualni identitet “Lavica Seaside Apartment” polazi od lokacije – Podstrane i njezinih povijesnih i kulturnih lokaliteta.
Tepih Centar
Vizualni identitet Tepih Centra.
Institut za Elektroprivredu
Vizualni identitet Instituta za Elektroprivredu.
Mingo
Vizualni identitet Mingo.
In Love in Crikvenica
Vizualni identitet projekta „In Love In Crikvenica“ napravljen je s ciljem prenošenja ljubavne priče, ujedinjenja ponude Rivijere Crikvenice i atrakcija koje slave ljubav u svakom smislu te riječi.
Exedra
Vizualni identitet Exedra.
Enzita
Enzita vizualni identitet.
CRORACE
Vizualni identitet za CRORACE.
Aromara
Koncept „Kap do zdravlja“ inspiriran je djelovanjem ulja dobivenog od ljekovitog bilja čija je svaka kap – kap do zdravlja.
Strojopromet
Kreativna strategija i vizual za tvrtku Strojopromet, koja se bavi prodajom metalnih poluproizvoda oblikovan je nizanjem standardnih metalurških simbola u uspravnu kompoziciju koja sugerira tendenciju rasta i predstavlja naručitelja kao “vertikalu” u segmentu industrije.