Select Page

hyper-arrow Portfolio

CUT Zabok
Cilj projekta je transformacija SŠ Zabok u centar kvalitetnog, praktičnog i međunarodno orijentiranog obrazovanja za turizam i ugostiteljstvo namijenjen učenicima, studentima, nastavnicima i mentorima, poslodavcima i osoblju svih dionika u turizmu na regionalnoj razini.
Kroma Wash Systems
Kroma grupa objedinjuje specijalizirane tvrtke u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini za prodaju, ugradnju i održavanje različitih sustava pranja vozila. Kroma nam je povjerila Google oglašavanje, newslettering, društvene mreže, SEO i redizajn web stranica s katalogom proizvoda na 7 jezika.
The Dalmatian Dog
Vinarije na Jadrtovcu kraj Šibenika te u Smokvici na otoku Korčuli povezao je švedski investicijski fond. Vinarije različitih naziva, različitih vina spojili smo sa zajedničkim brendom Dalmation dog wine.
Vina Zdolc
Kako bi što bolje prezentirali svoje proizvode za Eko gospodarstvo Zdolc smo kreirali web stranicu u koju smo integrirali i web shop. Sve sa ciljem da se lakše i brže dođe do kupaca koji žele kvalitetna, lokalna vina.
bambi web thumbnail
Bambi.hr i shop.bambi.hr nove su stranice Bambi cipelica. Projekt je napravljen u kratkom roku, a sve je podređeno profitabilnosti i specifičnosti prodaje obuće za djecu. Rast prodaje u online kanalu zabilježen je već u prvom mjesecu po zamjeni starih stranica.
crikvenica web thumbnail
Web stranica Crikvenica Riviere
mzoe-gor.hr
Ova stranica je kreirana s ciljem pružanja informacija o trendovima cijena osnovnih vrsta goriva.
frodo web thumbnail
Idejni prijedlog, oblikovanje i programiranje web shopa za Ivančica d.d. Aplikacija radi besprijekorno u backend i frontend dijelu, razmjenjuje podatke s desetak različitih sustava. Zadovoljstvo nam je što ovaj projekt nakon više od 12 godina kontinuirano raste, pruža zadovoljstvo jednostavne kupnje i Ivančici ostvaruje značajne prihode.
Tesla Cables
Web stranica Tesla Cables
Fashion & Friends
Fashion&Friends na jednom mjestu okuplja najpoznatije svjetske urbane modne brendove iz portfolija kompanije Fashion company d.o.o.
Gastroposao
Kako bi se na jednom mjestu objedinilo sve aktivnosti vezane uz ponudu i potražnju ljudskih resursa u segmentu gastronomije, pokrenut je projekt zapošljavanja radnika u ugostiteljstvu.
Web shop Ivančica B2B
Napredni sustav namjenjen online prodaji kroz veleprodajnu mrežu. Platforma radi izuzetno brzo, stabilno i omogućuje velike narudžbe (po nekoliko tisuća raznovrsnih artikala u istoj košarici).
Froddo
Ivančica d.d. ima odlične rezultate prodaje u online kanalima. Nova stranica froddo.com brandirat će Froddo cipelice na razvijenimvim tržištima Europe i svijeta, a online prodaja prvi puta se pokreće u vlastitom kanalu i van granica Hrvatske.