Select Page

Kreativne agencije

Vrijeme čitanja: 1min, 45sec

Predstavljamo vam našu kreativnu agenciju

 

1. Tražite li agenciju koja u ima iskustva iz vaše industrije

Poznavanje tržišta, konkurencije i terminologije iz industrije kojom se bavite za suradnju s agencijom može biti samo plus. Agencija koja je radila s konkurentom ili tvrtkom iz branše prepoznaje potencijale na tržištu, a vrijeme potrebno za upoznavanje sa specifičnostima znatno je kraće. Na taj način agencija se može brže fokusirati na kreativno rješenje. Imamo vrlo bogato iskustvo iz različitih industrija.

 

2. Tražite li agenciju s iskustvom u digitalnim medijima

Važno je da agencija ima bogato iskustvo u izradi print rješenja, ali bez razumijevanja i dobrog poznavanja novih mogućnosti digitalnog svijeta neće se snaći s kampanjom u onlineu.
Spriječite probleme, jer potrošeno vrijeme na uzastopne pokušaje ne može se vratiti. Kada provjeravate agencije, svakako provjerite kako se snalaze u digitalnim medijima, ali i što imaju u portfoliju od klasičnih kampanja. U našem portfoliju nalaze se projekti od igara do portala, naravno i aplikacije. No ono što uvijek izdvajamo, mi znamo dići web sajt, napraviti na njemu odlične konverzije, napisati tekstove, smisliti razne začkuljice za rješavanje problema.

 

3. Upoznajte ljude s kojima ćete možda raditi – “Ima li tu kemije?”

Suradnja s nekom kreativnom agencijom trajat će barem nekoliko mjeseci, a vjerojatno i više godina. Idealno bi bilo postići «klik» s ljudima iz agencije, jer će tada suradnja i u teškim trenucima biti ugodna. Prije konačnog odabira agencije pokušajte provesti nekoliko sati u njihovom radnom okruženju – jer kemija je važna, ali nije sve!

 

4. Odaberite agenciju čiji se tijek rada poklapa s vašim očekivanjima

Kreativno rješenje uvijek ima svoje komentatore, nekome je super, netko bi mijenjao nešto, netko sve. Tim procesom upravlja kreativna agencija i ukoliko je loše postavljen, rješenje nikada neće biti gotovo ili će zbog uzastopnih ponavljanja izgubiti osnovnu ideju. Odaberite agenciju koja zna upravljati procesom kreativnog promišljanja, stvaranja i zastupanja rješenja. Samo će na takav način kreativno rješenje doživjeti produkciju. Možda mi imamo to što tražite?

 

5. Provjerite što se o agenciji govori

Raspitajte se kod poznanika o agenciji i ljudima u njoj. (I svakako nam recite koga ste pitali kad se vidimo…)

 

 

hyper-arrow Email kontakt

Auranofin became interesting for wider use when it was discovered to be a highly effective inhibitor of human TrxR ( Gromer et al. Do not use the inhaler with a spacer. Medication overuse headache; may need detoxification https://apotheke-online24.org/intagra/. Stir to disperse the tablets in the liquid.