+385 (1) 6192 460

Držimo dio Interneta u šaci

Imate Internet stranicu? Vjerovatno ste jedni od mnogih koje muči isti problem – zastarjelost. Pred Vama su samo dvije moguće odluke – ostaviti kako jest ili napraviti neku promjenu.

Dakle, nezadovoljni ste svojom Internet stranicom.

Zastarjelost Internet stranica uobičajeno se rješava pokretanjem nove Internet stranice. To nije dobro rješenje. Kupnjom modernijeg CMS-a ili samo redizajnom postiže se prividno, a ne trajno poboljšanje. Potrebno je uložiti napore u izgradnju sadržaja pa potom investirati u redizajn ili novi sustav.

Što se proteklih godina promijenilo u sustavima za upravljanje stranicama? Ništa!

Sustavi za upravljanje internet stranicama razvijeni prije dvije-tri godine podjednako dobro obavljaju funkciju kao i nova rješenja. Ukoliko je Vaš sustav relativno nov, radit će i dalje, ukoliko nemate primjereno rješenje možete kupiti neko gotovo rješenje, naručiti namjensko ili koristiti neko od besplatnih rješenja. Besplatni CMS sustavi poboljšani su (WordPress, Drupal, Magento…) i dovedeni uz bok namjenski napravljenim sustavima (uzmite ovo s rezervom, ne odnosi se na sve slučajeve). Koji je onda razlog promjene CMS sustava? Nema razloga. Pogotovo ako ste nezadovoljni svježinom stranica, kao i većina korisnika.

Mi držimo dio Interneta u šaci. Odakle nam hrabrost za takvu izjavu?

Znamo (kako)* održati svježinu stranica!

Za svježinu stranica treba Vam usluga redakcije. Redakciju čini novinar(i), urednik i moderator koji objavljuju vijesti, blogove, ponude i slične sadržaje umjesto Vas. TO čini stranicu svježom. Za svježinu je ponekad potrebno doraditi sustav ili redizajnirati stranicu. Sadržaj je nedvojbeno najbitnija stavka želite li imati svjež i zanimljiv Internet projekt/stranicu na kojeg će se posjetitelji vraćati i na kojem će Vaša investicija prerasti u profit.

Uz internet redakciju nudimo i uslugu razvoja Internet stranica/projekata. Što to točno znači? To znači da kreiramo osnovnu ideju stranice ili postojeću nadograđujemo elementima i sadržajem koji će privlačiti Vaše klijente/posjetitelje i prijatelje da se vrate na stranicu, zadrže duže na stranici ili da je preporuče.

Razvojni tim, jednako kao i redakcija diktira svježinu stranica. Ako Vam ovo zvuči smisleno prepustite svoje stranice u naše ruke.

Želite poboljšati uspješnost i mogućnosti Vašeg web shopa?

Napišite web adresu

Vaš Email (molimo popunite)

Vaše ime (molimo popunite)

Znamo (kako)* dovesti i zadržati posjetitelje bez oglašavanja!

Kada radimo neku od prije spomenutih usluga, dobro je izmjeriti i uspješnost prijedloga ili izmjena, te na temelju mjerenja napraviti poboljšanja stranice. To je vrlo koristan proces pomoću kojega možete mjeriti ROI i konverziju te raditi sva potrebna istraživanja, primjene i testiranja novih ideja uz veliku sigurnost u isplativost. U konačnici sve prilagodbe pridonose korisničkom iskustvu i većoj posjećenosti stranica, bez da ste platili oglašavanje.

Znamo (kako)* zaraditi novac za Vas!

Profit se na svakom internet projektu skriva u pretvorbi (konverziji). Pretvaranjem posjetitelja u poznatog “prijatelja” stranice napravili ste prvi korak. Tada znate tko je bio na stranici, možete ga kontaktirati. Pretvaranjem prijatelja u kupca ostvarili ste cilj svakog ozbiljnijeg internet projekta. Tu se skriva profit!

Znamo (kako)* pristupati poslu! Znamo i koliko to traje i košta!

Pristupanjem poslu planirano i s dobrim namjerama svojim klijentima ostvarujemo i veće profite od obećanih. Ukoliko želite pročitati preporuku klijenta kojem smo razvili sustav Internet stranica i Internet prodaje, s nekoliko tajnih podataka o uspješnosti naših aktivnosti, obratite nam se preko kontakt forme. Preporuka nije javna već je klijent šalje na zahtjev. Poslovi razvoja, redakcijske usluge i optimizacije konverzije su dugotrajni procesi. I nisu jeftini.

*(kako) – ne škrtarimo na savjetima!

Obratite nam se i saznajmo zajedno! 

Želite poboljšati uspješnost i mogućnosti Vašeg web shopa?

Napišite web adresu

Vaš Email (molimo popunite)

Vaše ime (molimo popunite)

Na koga i što smo ponosni?

Za većinu navedenih poslova uslugu obavljamo unutar naše tvrtke, no imamo i suradnike koji svoj dio posla obavljaju fantastično! Ponosni smo na odličnu suradnju s Npromote, New York i Kreativa Studio, Sisak. Izdvajamo ovaj web shop i stranicu recepti.hr, obje stranice/mreže stranica i kanala su u potpunosti koncipirane, razvijane, i “skuhane u našem loncu”.