+385 (1) 6192 460

(hrvatski) Dizajn i marketing financiran iz EU fondova

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Poduzetnički impuls

U 2014. godini za potporu poduzetnicima u Hrvatskoj iz državnog proračuna i strukturnih fondova EU pripremljen je na korištenje Poduzetnički impuls u iznosu od 1,26 milijardi kuna.

Sredstva se mogu koristiti i za marketinške usluge

Ako želite sufinanciranje dizajnersko marketinških usluga, možda je ovaj tekst namjenjen upravo Vama.

sufinanciranje dizajna iz fondova
2013. u projektu izgradnje šetnice u Šibeniku koju je financirala EU, sufinanciran je i dizajnersko/marketniški trošak.

Unatrag desetak godina, od kada su se pojavili prvi natječaji za korištenje sredstava iz fondova, sudjelovali smo u realizaciji više projekata financiranih tim sredstvima (Alpron d.o.o., Ivančica d.d., Javna ustanova Zaštićene prirodne vrijednosti Šibensko kninske županije…). Stekli smo nova iskustva u pripremanju opsežne natječajne dokumentacije i vrlo zahtjevnih projektnih izvještaja, koji svojom izvedbom utječu na ocjenu projekta korisnika sredstava. Uloga našeg dizajn studija u projektima je bila kreirati dizajnersko rješenje i aktivno sudjelovati u izradi dokumentacije koja se odnosila na našu uslugu.

Pohvale za dokumentaciju

Ponosni smo na sudjelovanje, ali i na pohvale za pedantnost i izgled naše dokumentacije. Volimo vjerovati da smo vrlo dobrim ocjenama izvedbe projekata za realizaciju projekata i mi dali svoj doprinos.
Zadovoljavamo sve kriterije za sudjelovanje (solventnost, kvote zaposlenih, oprema, adekvatna iskustva i prethodni projekti) u natječajima, poslu pristupamo odgovorno i promišljeno.

Dosadašnje poslove financirane iz fondova radili smo za nove klijente i s velikim zadovoljstvom možemo se pohvaliti kako su i nakon projekta nastavili suradnju s nama.

Što nudimo?

  • dizajn identiteta i izrada priručnika ili knjige standarda
  • dizajn proizvoda
  • oblikovanje reklamnih materijala
  • kreiranje branda
  • marketinški i kreativni koncepti nastupa na stranim tržištima
  • izrada Internet projekat za nastup na stranim tržištima

Smanjite trošak dizajna, marketinga i propagande, a povećajte dobit – koristite sredstva fondova!

Kontakt

Obratite nam se telefonom na broj 01/6192 460, e-mailom ili preko forme.

Želite više podataka? Upišite vašu e-mail adresu

i Vaše ime