+385 (1) 6192 460

Studio za grafički dizajn

logici-kreativna-agencija-1

Mjesto gdje će svaka tvrtka ponovo zablistati

Jednako kao što i sami ponekad imamo potrebu promijeniti svoj izgled, dobro je povremeno obnoviti imidž svojem proizvodu ili poduzeću uz pomoć profesionalnog dizajn studija.

Tražite dizajn studio? Naša dizajnerska rješenja

Treba li postojećem logotipu novi izgled?

Idealno bi bilo kroz cijeli radni vijek imati prepoznatljiv vizualni identitet koji se vrlo malo mijenja. No, ponekad postojeći logotip ne izdrži izazove vremena, zastari i šalje netočnu poruku. Kod proizvoda nov izgled još je važniji.

Kako bez stručne pomoći provjeriti treba li se logotip osvježiti?

  1. provjeriti djeluje li logotip suvremeno, tj. ostavlja li dojam da je ono što predstavlja u trendu s novim znanjima i tehnologijama
  2. provjeriti ostavlja li logotip dojam da iza njega stoji tim stručnih i pouzdanih ljudi
  3. povezujete li logotip odmah s branšom kojoj pripada
  4. provjeriti ostavlja li dojam povjerenja i vjernosti

 

Kako odabrati dobar dizajn studio za redizajn?

Najbolje je ugovoriti nekoliko sastanaka s dizajnerima i procijeniti koliko su pouzdani, stručni i od povjerenja te koliko prate trendove i ulažu u nova znanja. Također, obavezno treba pregledati svaki portfolio.

Što očekivati od novog izgleda?

Ako su u dizajn studiju dobro obavili svoj posao, može se računati na logotip koji će odraditi najbolje moguće predstavljanje proizvoda/tvrke čak i prije nego što se progovori o proizvodu/tvrtci.

Primjer iz prakse

Logotip prijePoduzeće Ivančica već više od 65 godina proizvodi kvalitetnu obuću, svoje robne marke Froddo, Bambi i Boogaloo izvozi u više od 20 država, a o njihovoj kvaliteti govori dugogodišnja prisutnost na  tržištu i veliki broj zadovoljnih kupaca. 2009. godine odlučili su redizajnirati logotip.Logotip poslije

Pokušajte odgovoriti na ona četiri pitanja s početka ovog teksta prvo promatrajući stari, a nakon toga novi Ivančica logo, vidjet ćete koliko se redizajnom može utjecati na dojam koji poduzeće ostavlja.

Ovjde možete pročitati svjedočanstno vlasnika tvrkte o pozitivnim posljedicama redizajna logotipa tvrtke.

Tags